inburgerings Wijk en Aalburg

Inburgeren - Scholen in Wijk en Aalburg

inburgeren Wijk en Aalburg

Inburgeren en Nederlands leren in Wijk en Aalburg. U zoekt een school voor inburgering bij u in de buurt? Onderstaand vind u alle scholen voor inburgeren en een inburgeringscursus in Wijk en Aalburg. U kunt op een school in Wijk en Aalburg een inburgeringscursus doen. Op de inburgeringscursus leert u de Nederlandse taal en u leert over werken en wonen in Nederland.

Alle scholen voor inburgering in Wijk en Aalburg

 
Da Vinci College
Perzikstraat 7 a
4261 KC Wijk en Aalburg
Telefoon: 06 13300067
Email: educatieinfo@davinci.nl
Website: www.davinci.nl


Andere plaatsen in Nederland

Wilt u een inburgeringscursus volgen in een andere plaats klik dan hier

Een school kiezen

Een inburgeringscursus in Wijk en Aalburg is niet gratis maar kost geld.

U moet de cursus en daarna het examen zelf betalen.

U kunt hiervoor echter wel geld lenen indien u een cursus volgt bij een door DUO goedgekeurde school voor inburgering.

U kunt op de website van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) controleren of de school in Wijk en Aalburg een erkend instituut is.

Waarom Nederlands leren en inburgeren in Wijk en Aalburg

Indien u inburgeringsplichtig bent en woont of werkt in de omgeving van Wijk en Aalburg dan kunt u bij een van de naast genoemde scholen inburgeren.

 

Nederlands leren en inburgeren in Wijk en Aalburg

In Wijk en Aalburg kunt u inburgeren op 2 manieren. De meeste mensen doen het inburgeringsexamen. U kunt echter ook inburgeren door middel van het Staatsexamen Nederlands als 2e taal (NT2).

Zoals u ziet zijn er meerder scholen gevestigd in de omgeving van Wijk en Aalburg. Voordat u een school kiest voor de inburgering raden wij u aan om u goed te laten informeren of de school in Wijk en Aalburg goedgekeurd is door DUO, zodoende u via DUO geld kan lenen voor de inburgeringscursus.

Wilt u meer weten over over inburgeren, de inburgeringscursus, het inburgeringsexamen en Nederlands leren in Wijk en Aalburg, bezoek dan de website van DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs): www.inburgeren.nl