Disclaimer

De informatie die u vindt op deze website is in de eerste plaats een verzameling van relevante informatie uit de officiële websites van de Nederlandse overheid.

www.inburgeren-scholen.com geeft algemene contact informatie van scholen die de inburgeringscursus aanbieden in Nederland. Deze website heeft geen affilliatie met de scholen die vermeld staan op deze website.

Contactgegevens kunnen zo nu en dan eens veranderen. www.inburgeren-scholen.com draagt ​​geen enkele verantwoordelijkheid voor dergelijke wijzigingen

Terwijl wij alles in het werk stellen om de juistheid van de informatie op deze website te waarborgen, aanvaarden de uitgevers van www.inburgeren-scholen.com geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade veroorzaakt als gevolg van het materiaal vermeldt op deze website. Tevens aanvaarden de uitgevers van deze website geen enkele aansprakelijkheid voor financiële of andere overeenkomsten die kunnen worden gesloten met adverteerders op deze website, noch met organisaties of personen vermeld in de inhoud van deze website.

NB: Zodra wijzigingen optreden bij gegevens van een school en zodra wij die nieuwe informatie ontvangen hebben zullen wij de nieuwe informatie zo snel mogelijk ter beschikking stellen op de website.


 

logo