inburgerings Rijswijk

Inburgeren - Scholen in Rijswijk

inburgeren Rijswijk

Inburgeren en Nederlands leren in Rijswijk. U zoekt een school voor inburgering bij u in de buurt? Onderstaand vind u alle scholen voor inburgeren en een inburgeringscursus in Rijswijk. U kunt op een school in Rijswijk een inburgeringscursus doen. Op de inburgeringscursus leert u de Nederlandse taal en u leert over werken en wonen in Nederland.

Alle scholen voor inburgering in Rijswijk

 
Elycio Talen B.V.
De Bruynkopsstraat 15 G
2288 EC Rijswijk
Telefoon: 078-644 97 70
Email: jackie.drinkwaard@elyciotalen.nl
Website: www.elyciotalen.nl/


Andere plaatsen in Nederland

Wilt u een inburgeringscursus volgen in een andere plaats klik dan hier

Een school kiezen

Een inburgeringscursus in Rijswijk is niet gratis maar kost geld.

U moet de cursus en daarna het examen zelf betalen.

U kunt hiervoor echter wel geld lenen indien u een cursus volgt bij een door DUO goedgekeurde school voor inburgering.

U kunt op de website van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) controleren of de school in Rijswijk een erkend instituut is.

Waarom Nederlands leren en inburgeren in Rijswijk

Indien u inburgeringsplichtig bent en woont of werkt in de omgeving van Rijswijk dan kunt u bij een van de naast genoemde scholen inburgeren.

 

Nederlands leren en inburgeren in Rijswijk

In Rijswijk kunt u inburgeren op 2 manieren. De meeste mensen doen het inburgeringsexamen. U kunt echter ook inburgeren door middel van het Staatsexamen Nederlands als 2e taal (NT2).

Zoals u ziet zijn er meerder scholen gevestigd in de omgeving van Rijswijk. Voordat u een school kiest voor de inburgering raden wij u aan om u goed te laten informeren of de school in Rijswijk goedgekeurd is door DUO, zodoende u via DUO geld kan lenen voor de inburgeringscursus.

Wilt u meer weten over over inburgeren, de inburgeringscursus, het inburgeringsexamen en Nederlands leren in Rijswijk, bezoek dan de website van DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs): www.inburgeren.nl