inburgerings Putten

Inburgeren - Scholen in Putten

inburgeren Putten

Inburgeren en Nederlands leren in Putten. U zoekt een school voor inburgering bij u in de buurt? Onderstaand vind u alle scholen voor inburgeren en een inburgeringscursus in Putten. U kunt op een school in Putten een inburgeringscursus doen. Op de inburgeringscursus leert u de Nederlandse taal en u leert over werken en wonen in Nederland.

Alle scholen voor inburgering in Putten

 
Entree College Nederland
Fontanusplein 2
3881 BZ Putten
Telefoon: 06 55064868
Email: info@entree-college.nl
Website: www.entree-college.nl


Andere plaatsen in Nederland

Wilt u een inburgeringscursus volgen in een andere plaats klik dan hier

Een school kiezen

Een inburgeringscursus in Putten is niet gratis maar kost geld.

U moet de cursus en daarna het examen zelf betalen.

U kunt hiervoor echter wel geld lenen indien u een cursus volgt bij een door DUO goedgekeurde school voor inburgering.

U kunt op de website van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) controleren of de school in Putten een erkend instituut is.

Waarom Nederlands leren en inburgeren in Putten

Indien u inburgeringsplichtig bent en woont of werkt in de omgeving van Putten dan kunt u bij een van de naast genoemde scholen inburgeren.

 

Nederlands leren en inburgeren in Putten

In Putten kunt u inburgeren op 2 manieren. De meeste mensen doen het inburgeringsexamen. U kunt echter ook inburgeren door middel van het Staatsexamen Nederlands als 2e taal (NT2).

Zoals u ziet zijn er meerder scholen gevestigd in de omgeving van Putten. Voordat u een school kiest voor de inburgering raden wij u aan om u goed te laten informeren of de school in Putten goedgekeurd is door DUO, zodoende u via DUO geld kan lenen voor de inburgeringscursus.

Wilt u meer weten over over inburgeren, de inburgeringscursus, het inburgeringsexamen en Nederlands leren in Putten, bezoek dan de website van DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs): www.inburgeren.nl