inburgerings Nieuwerkerk aan den Ijssel

Inburgeren - Scholen in Nieuwerkerk aan den Ijssel

inburgeren Nieuwerkerk aan den Ijssel

Inburgeren en Nederlands leren in Nieuwerkerk aan den Ijssel. U zoekt een school voor inburgering bij u in de buurt? Onderstaand vind u alle scholen voor inburgeren en een inburgeringscursus in Nieuwerkerk aan den Ijssel. U kunt op een school in Nieuwerkerk aan den Ijssel een inburgeringscursus doen. Op de inburgeringscursus leert u de Nederlandse taal en u leert over werken en wonen in Nederland.

Alle scholen voor inburgering in Nieuwerkerk aan den Ijssel

 
TAALkans Coƶperatie U.A
s'Gravenweg 84
2911 CH Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoon: 06 46248668
Email: j.a.smit.inbox@gmail.com
Website: www.taalkans.nl


Andere plaatsen in Nederland

Wilt u een inburgeringscursus volgen in een andere plaats klik dan hier

Een school kiezen

Een inburgeringscursus in Nieuwerkerk aan den Ijssel is niet gratis maar kost geld.

U moet de cursus en daarna het examen zelf betalen.

U kunt hiervoor echter wel geld lenen indien u een cursus volgt bij een door DUO goedgekeurde school voor inburgering.

U kunt op de website van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) controleren of de school in Nieuwerkerk aan den Ijssel een erkend instituut is.

Waarom Nederlands leren en inburgeren in Nieuwerkerk aan den Ijssel

Indien u inburgeringsplichtig bent en woont of werkt in de omgeving van Nieuwerkerk aan den Ijssel dan kunt u bij een van de naast genoemde scholen inburgeren.

 

Nederlands leren en inburgeren in Nieuwerkerk aan den Ijssel

In Nieuwerkerk aan den Ijssel kunt u inburgeren op 2 manieren. De meeste mensen doen het inburgeringsexamen. U kunt echter ook inburgeren door middel van het Staatsexamen Nederlands als 2e taal (NT2).

Zoals u ziet zijn er meerder scholen gevestigd in de omgeving van Nieuwerkerk aan den Ijssel. Voordat u een school kiest voor de inburgering raden wij u aan om u goed te laten informeren of de school in Nieuwerkerk aan den Ijssel goedgekeurd is door DUO, zodoende u via DUO geld kan lenen voor de inburgeringscursus.

Wilt u meer weten over over inburgeren, de inburgeringscursus, het inburgeringsexamen en Nederlands leren in Nieuwerkerk aan den Ijssel, bezoek dan de website van DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs): www.inburgeren.nl