inburgerings Loenen Aan De Vecht

Inburgeren - Scholen in Loenen Aan De Vecht

inburgeren Loenen Aan De Vecht

Inburgeren en Nederlands leren in Loenen Aan De Vecht. U zoekt een school voor inburgering bij u in de buurt? Onderstaand vind u alle scholen voor inburgeren en een inburgeringscursus in Loenen Aan De Vecht. U kunt op een school in Loenen Aan De Vecht een inburgeringscursus doen. Op de inburgeringscursus leert u de Nederlandse taal en u leert over werken en wonen in Nederland.

Alle scholen voor inburgering in Loenen Aan De Vecht

 
Taal&Talent
Spinnerie 15
3632 ET Loenen aan de Vecht
Telefoon: 06 48406112
Email: jorijn@taalentalent.nl
Website: www.taalentalent.nl/


Andere plaatsen in Nederland

Wilt u een inburgeringscursus volgen in een andere plaats klik dan hier

Een school kiezen

Een inburgeringscursus in Loenen Aan De Vecht is niet gratis maar kost geld.

U moet de cursus en daarna het examen zelf betalen.

U kunt hiervoor echter wel geld lenen indien u een cursus volgt bij een door DUO goedgekeurde school voor inburgering.

U kunt op de website van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) controleren of de school in Loenen Aan De Vecht een erkend instituut is.

Waarom Nederlands leren en inburgeren in Loenen Aan De Vecht

Indien u inburgeringsplichtig bent en woont of werkt in de omgeving van Loenen Aan De Vecht dan kunt u bij een van de naast genoemde scholen inburgeren.

 

Nederlands leren en inburgeren in Loenen Aan De Vecht

In Loenen Aan De Vecht kunt u inburgeren op 2 manieren. De meeste mensen doen het inburgeringsexamen. U kunt echter ook inburgeren door middel van het Staatsexamen Nederlands als 2e taal (NT2).

Zoals u ziet zijn er meerder scholen gevestigd in de omgeving van Loenen Aan De Vecht. Voordat u een school kiest voor de inburgering raden wij u aan om u goed te laten informeren of de school in Loenen Aan De Vecht goedgekeurd is door DUO, zodoende u via DUO geld kan lenen voor de inburgeringscursus.

Wilt u meer weten over over inburgeren, de inburgeringscursus, het inburgeringsexamen en Nederlands leren in Loenen Aan De Vecht, bezoek dan de website van DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs): www.inburgeren.nl