inburgerings Huizen

Inburgeren - Scholen in Huizen

inburgeren Huizen

Inburgeren en Nederlands leren in Huizen. U zoekt een school voor inburgering bij u in de buurt? Onderstaand vind u alle scholen voor inburgeren en een inburgeringscursus in Huizen. U kunt op een school in Huizen een inburgeringscursus doen. Op de inburgeringscursus leert u de Nederlandse taal en u leert over werken en wonen in Nederland.

Alle scholen voor inburgering in Huizen

 
Danner & Danner
Draaikom 2
1274 NS Huizen
Telefoon: 085 - 800 5000
Email: info@dannerendanner.nl
Website: www.dannerendanner.nl


Andere plaatsen in Nederland

Wilt u een inburgeringscursus volgen in een andere plaats klik dan hier

Een school kiezen

Een inburgeringscursus in Huizen is niet gratis maar kost geld.

U moet de cursus en daarna het examen zelf betalen.

U kunt hiervoor echter wel geld lenen indien u een cursus volgt bij een door DUO goedgekeurde school voor inburgering.

U kunt op de website van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) controleren of de school in Huizen een erkend instituut is.

Waarom Nederlands leren en inburgeren in Huizen

Indien u inburgeringsplichtig bent en woont of werkt in de omgeving van Huizen dan kunt u bij een van de naast genoemde scholen inburgeren.

 

Nederlands leren en inburgeren in Huizen

In Huizen kunt u inburgeren op 2 manieren. De meeste mensen doen het inburgeringsexamen. U kunt echter ook inburgeren door middel van het Staatsexamen Nederlands als 2e taal (NT2).

Zoals u ziet zijn er meerder scholen gevestigd in de omgeving van Huizen. Voordat u een school kiest voor de inburgering raden wij u aan om u goed te laten informeren of de school in Huizen goedgekeurd is door DUO, zodoende u via DUO geld kan lenen voor de inburgeringscursus.

Wilt u meer weten over over inburgeren, de inburgeringscursus, het inburgeringsexamen en Nederlands leren in Huizen, bezoek dan de website van DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs): www.inburgeren.nl

    

 

Huizen