inburgerings Hendrik Ido Ambacht

Inburgeren - Scholen in Hendrik Ido Ambacht

inburgeren Hendrik Ido Ambacht

Inburgeren en Nederlands leren in Hendrik Ido Ambacht. U zoekt een school voor inburgering bij u in de buurt? Onderstaand vind u alle scholen voor inburgeren en een inburgeringscursus in Hendrik Ido Ambacht. U kunt op een school in Hendrik Ido Ambacht een inburgeringscursus doen. Op de inburgeringscursus leert u de Nederlandse taal en u leert over werken en wonen in Nederland.

Alle scholen voor inburgering in Hendrik Ido Ambacht

 
Totaal Inburgering
Hoge Kade 50
3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: 088 - 004 94 94
Email: taal@totaalinburgering.nl
Website: www.totaalinburgering.nl


Andere plaatsen in Nederland

Wilt u een inburgeringscursus volgen in een andere plaats klik dan hier

Een school kiezen

Een inburgeringscursus in Hendrik Ido Ambacht is niet gratis maar kost geld.

U moet de cursus en daarna het examen zelf betalen.

U kunt hiervoor echter wel geld lenen indien u een cursus volgt bij een door DUO goedgekeurde school voor inburgering.

U kunt op de website van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) controleren of de school in Hendrik Ido Ambacht een erkend instituut is.

Waarom Nederlands leren en inburgeren in Hendrik Ido Ambacht

Indien u inburgeringsplichtig bent en woont of werkt in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht dan kunt u bij een van de naast genoemde scholen inburgeren.

 

Nederlands leren en inburgeren in Hendrik Ido Ambacht

In Hendrik Ido Ambacht kunt u inburgeren op 2 manieren. De meeste mensen doen het inburgeringsexamen. U kunt echter ook inburgeren door middel van het Staatsexamen Nederlands als 2e taal (NT2).

Zoals u ziet zijn er meerder scholen gevestigd in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht. Voordat u een school kiest voor de inburgering raden wij u aan om u goed te laten informeren of de school in Hendrik Ido Ambacht goedgekeurd is door DUO, zodoende u via DUO geld kan lenen voor de inburgeringscursus.

Wilt u meer weten over over inburgeren, de inburgeringscursus, het inburgeringsexamen en Nederlands leren in Hendrik Ido Ambacht, bezoek dan de website van DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs): www.inburgeren.nl