inburgerings Burgum

Inburgeren - Scholen in Burgum

inburgeren Burgum

Inburgeren en Nederlands leren in Burgum. U zoekt een school voor inburgering bij u in de buurt? Onderstaand vind u alle scholen voor inburgeren en een inburgeringscursus in Burgum. U kunt op een school in Burgum een inburgeringscursus doen. Op de inburgeringscursus leert u de Nederlandse taal en u leert over werken en wonen in Nederland.

Alle scholen voor inburgering in Burgum

 
Stichting VluchtelingenWerk Noord-Nederland
Mr WM Oppedijk v Veenweg 8
9251 GA Burgum
Telefoon: 0511-469145
Email: fdijkstra@vwnn.nl
Website: www.vluchtelingenwerk.nl/noordnederland


Andere plaatsen in Nederland

Wilt u een inburgeringscursus volgen in een andere plaats klik dan hier

Een school kiezen

Een inburgeringscursus in Burgum is niet gratis maar kost geld.

U moet de cursus en daarna het examen zelf betalen.

U kunt hiervoor echter wel geld lenen indien u een cursus volgt bij een door DUO goedgekeurde school voor inburgering.

U kunt op de website van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) controleren of de school in Burgum een erkend instituut is.

Waarom Nederlands leren en inburgeren in Burgum

Indien u inburgeringsplichtig bent en woont of werkt in de omgeving van Burgum dan kunt u bij een van de naast genoemde scholen inburgeren.

 

Nederlands leren en inburgeren in Burgum

In Burgum kunt u inburgeren op 2 manieren. De meeste mensen doen het inburgeringsexamen. U kunt echter ook inburgeren door middel van het Staatsexamen Nederlands als 2e taal (NT2).

Zoals u ziet zijn er meerder scholen gevestigd in de omgeving van Burgum. Voordat u een school kiest voor de inburgering raden wij u aan om u goed te laten informeren of de school in Burgum goedgekeurd is door DUO, zodoende u via DUO geld kan lenen voor de inburgeringscursus.

Wilt u meer weten over over inburgeren, de inburgeringscursus, het inburgeringsexamen en Nederlands leren in Burgum, bezoek dan de website van DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs): www.inburgeren.nl